Bulldogs News · North Dallas renovation project: A view of original openings that led to a courtyard


These doors are the original openings that led to a courtyard in the building.

Another view of the original openings.

Above the doors, you can see the old brick with the newer concrete blocks.

Another view of the concrete blocks.

Here is a look at the new kitchen area under renovation. You can still see the original tiles on the walls.

The metal railings are in place for the new floor in the kitchen area. The pillars are the remains of the bleachers for the swimming pool.

 

ndhsbulldogathletics.com is a North Dallas High School Booster Club website. The website is maintained by the NDHS Booster Club and is not part of the North Dallas High School or the Dallas ISD. Neither North Dallas High School nor DISD is responsible for the content of this website or the content of links external to this website.